Doakan saya. 28.12.20

38w4d admit semalam sbb baby kurang gerak dah dh 2 hari turun tanda lendir. Masuk hospital 1cm. Jam 7am induce ubat. Jam 4pm pecah ketuban tp jalan masih 1cm ke 2cm. 4am nanti tolak ke labour room. Sama ada jln dh bukak ataupun tak. Mohon doakan sy supaya jln bukak cepat taknak czer kalau boleh. #firstbaby #1stimemom

Doakan saya. 28.12.20
1 Balas

harap semunya berjalan lancar! congrats, new mommy! jangan lupa gunakan baby tracker apps ni pula ya. sangat membantu!

3y ago

tq. alhamdulillah sy selamat bersalin 29.12.20. baby now dh 2 bulan lebih