Obimin

Mana rasanya ok... iberet, obimin, obimin Pluz, zincoper lupa namanya???, sbb sy dah order Obimin Pluz psediaan utk 13w nnt

3 Balas

pharmacist suggestkn sy iberet..sbb ad iron yg mmbntu menambahkan darah.. obimin hnya ada tambahan multivitamin.. obimin plus hnya ad tambahan minyak ikan (sesuai utk third trimester) zincofer mahal & rsa sperti besi

4y ago

Betul..iberet plng bgus bgi sy..dr hb 9 trus naik 12..

Sy pernah makan iberet, obimin dan zincofer. Semua oke. Depends pada ibu2

5y ago

zincofer sy slalu dgr ibu slalu muntah

Semua ok..just depend kesesuaian kita je.. tak sesuai tukar lain..gitu..

5y ago

iya btl jg sis