hadiah

Disebabkan setiap minggu check up urine masih kotor...kena isi botol tuk 24 jam ?

hadiah
14 Balas

Sy pun mcm tu jgak hritu.. Kna minum air kosong bnyak sis.. Pastu dpt tips dri nurse.. Kalau checkup air kencing yg first tu buang dulu.. Jgn terus isi dlm cup.. Lepastu tahan skjap air kencing.. 😅 sediakan cup baru isi dalam cup tu.. Hehe.. Lh satu.. Kalau tiba hri nak checkup.. Hri sebelum tu bnyakkan minun air kosong.. Kira patang dulu air lain.. Habis checkup bru minum ap² je.. 🤭