Protien dalam urine

Sapa pernah ade protien dalam air kencing dia? saya cek up ptg td doc bg tau result 2+ protien dalam air kencing minggu depan kena kencing dalam botol yg makmal bg nak tengok urine dalam 24 jam...risau laa takut darah tinggi or ape ² masalah..mcm mne ehh nak bg netural balik air kencing kite? Air masak da bnyak minum...org kate kena minum air kelapa seminggu dua kali. #7monthpreggymommy #Anak_ke3

2 Balas

hai sis...mcmana nk thu ada protein dlm air kncing ?? itu kh strip 3color yg biasanya kena dip dlm air kncing tiap kali review klinik ?? atau msuk 3rd tri, memang ada ujian air kncing ?

Saya pon same,