Boleh ke makan laksa di awal kehamilan? Thank you!

Hello!

58 Balas

boleh tp sy mkn sikit pun dah terbongkok2 sakit perut angin. 😢 lpas ni x leh makan dah.

sy mase memula pregnant pun mkn laksa..tu satu2 nye yg dimahukan..hihihi

5y ago

Yes yes sbb dia masam masam selera nak makan kan! Hehehe

boleh je nk mkn laksa xde masalah... laksa sedap tu ... tpi jgn letak nenas sudh la... fav laksa

5y ago

Kannnn. Masam masam kuah dia. Sebelum kena pantang ni baik bedal puas puas 😭

kenapa tak boleh..boleh je Kan..byk proteins ..hehe..SB laksa Dari ikan kan

Lpas bersalin je yg xboley mkn. Saya pantang laksa setahun lbih hihihii...

6y ago

hihii btl tu. ada jgk yg 2thun pantangg... tpii daya dpt tahan setahun lbih skit jela 😂😂

bole jee xde masalah sama sekali ade nenas pun xde masalah asal kan bukan nenas muda

5y ago

Hehe tula lepas ni kena pantang setahun makn laksa hahaha

everything in moderation..makan je...mana tau,mungkin baby pun suka 😁

boleh je.. nak lagi boleh buat laksa sendiri homemade laksa.. heheh

dlm tempoh mengandung.. makan selagi boleh. dlm pantang yg x leh...😁

sedapnya lakse.. 😄😄 org kata lepas bersalin pantang lakse setahun. 😆

5y ago

makan jer wak.. kesian baby.