Laksa

Hai mommies semua! Boleh ke kalau kita makan laksa? Tapi bukan laksa penang. Laksa kuah putih yg orang ganu punya. Sbb ingredients dia ada santan kelapa, ikan kembung. Thank you???

15 Balas

Saya bedal je awak makan ape2 pun. Cuma tak makan pedas sgt je sbb mengandung ni jadi tak tahan pedas pulak. Tapi yg jenis mentah2 macam telur setengah masak, sushi tu saya tak makan lah. Kena cerdik sikit lah

4y ago

Okayy okayy awk. Tq😌

Entahlah ikut orang juga, saya masa pregnant makan.. masa pantang sampai habis pantang pon bedal juga makan.. laksa utara hahhh...

4y ago

Okayy okayy awk. Noted heheheh. Terima kasih

Boleh je, kalau bukan laksa kuah putih pun boleh,saya selalu mkn laksa pinang...

4y ago

Okayy okayy awk... Thank you

Santan dgn ikan takde effect sikit pun kat kndungan. Nak takut apa?😅

4y ago

Otu yg merisaukan tue. Sbb anak first tue yg tkthu

Boleh je mkn klu pregnant.. Klu pantang, mcm xboleh kot..

4y ago

Ok

Hai. Boleh je makan aslkan sis xalergik dgn bahan2 tu.

Makan je.. Selamat menjamu selera..😋

4y ago

Okayy okayy awk. Thank you

Mase pregnant boleh je makan,mase pantang tak blh

Dah knape santan dgn ikan kembung?😱

4y ago

Thanks

Makan je .... tak ada istilah itu ini x boleh

4y ago

Risau sbb anak first heheheh. Tq