Siapaa due 10/5 tapi masih belum ada rasa sakit apa apaa

Hahahaa dh nk hujung ni rasa mcm lama plak nak tnggu. Bila laa nak beranak 😵‍💫

19 Balas

Due kita sama 10/5. Saya pun sedang menghitung hari menunggu baby nak keluar. Walaupun agak nervous sebab anak pertama tapi excited nak dia keluar cepat sebab dah tak larat hahaha. Nak nak pula saya masih bekerja. Buat masa sekarang cuma kerap sakit dekat bahagian ari-ari. Tapi suami saya rajin bawa pergi exercise dekat taman, mudah-mudahan senang bersalin nanti.

Saya due 7/5 tapi takde tanda apa2 lagi.. sesekali bila malam nk tidur tu ada jugak baby mengeras2 tapi pastu ok... baby nak bagi ibu dia habiskan beraya dulu agaknya 😂

1mo ago

due kita samaa

sya due 15/5 tapi baby masih seronok lagi kat dlm perut dah pujuk banyak kali tk nak serah diri dua minggu lagi adoii pening kepala🤣🤣

kann.. bila dh dkt due ni la rasa lama btoi.. awal² tu rasa kejap je, ni dh masuk 9bulan x sabar plak rasa😅

1mo ago

Hehehe lgi nk suh bby cepat kuar

saya due 9/5 😌 tapi baby seronok lagi dalam perut… kita pula yang nk nangis sbb tak mau induce

hai sis due kita beza sehari sy 9/⁵ xada tnda2 lgi😬smoga allah permudhkN urusan kita sis

1mo ago

Itulaaaa klu tk kuar sblum smnggu ni lagi rasa debar

saye due 11/5 .. dah puas pujuk tak mau la die 🫠😂😅 tande pun tkde lagi

saya pon due 11/5 tapi tak rasa apa2 lg . mintak2 laa beranak sbelum serah diri

bykkan berjalan.. buat squad... bersama suami buang dalam pun boleh

Sama la sy due 11/5 tapi still baby xnak kluar lg hmm🥺