Due Date 29/10

Ada tak kat sini yang due date dia hujung bulan 10 tp dh bersalin ? Due saya 29/10 tp skrg selalu rasa sakit pinggang ke depan macam contraction. Cuma tak kerap je. Ni second baby, first baby induce so taktau rasa sakit natural contraction sebelum bersalin sbb dulu masuk ubat trus sakit melampau nk bersalin. #bantusharing

12 Balas

Due sama saya 29/10 tapi tanda2 takde lagi. Rasa senggugut tapi kejap je mcm sehari skli je. First baby, tktahu rasa contraction tu macam mana. Cuma kerap pening kepala je

sy due 25/10, alhamdulillah dah bersalin 11/10.. sy sakit normal contraction.. dari depan bawah perut tangkap pinggang sakit.. 5-10 mnt sekali..

2y ago

inshaaAllah dipermudahkan urusan sis ya . aamiin..

Sma la . Due pun sama .. smlm 2pg rasa mengeras sgt. Sakit pinggang smpai celah kangkang pun sakit.. tapi xda trun ap2 pun..

hi due date sma tp blum besalin jg,tp bawah perut tiap mlm ad rasa sakit2 dn kadang pinggang pon pndai skit jg

2y ago

hi sis x kerap jg cuma kadang2 pndai dtg sakit jg

Saya due 28/10 tp dah bersalin pada 22/9,baby pramatang 35 week...pecah air ketuban awal...skrg sdg berpantang 22 hari

sy due 26/10,24/10 kena serah diri .skrg asyik sakit pinggang. tanda lain tak ade lg jugak😅

2y ago

dr xnk bg overdue

due sama. sekarang rasa sakit2 tp masih tak kerap juga. semoga dipermudahkan segala urusan kita..

Sama due 29/10 tapi Blum ade tande lagi.. ade tips x untuk cepat bersalin..

Sya due date 2/11 tp 12/10 dh Selamat bersalin

boleh JD tanda2 bersalin dah Tu sis.