Keluar darah

Hai ibu2, nk tnya. Due saya 10/8, smalam dh start keluar darah, tpi belum ad rasa sakit lg. perlu ke sya ke hospital ? Or boleh tnggu smpai rasa sakit bru pergi?

5 Balas

terus ke hospital ye, sy bru turun darah pagi td lps kene seluk cek jalan. sy pergi sbb perut sakit dan mengeras. baru 2cm bukaan, dah kene warded. nanti sakit tu akan dtg slowly. semoga mudah urusan kite semua melahirkan.

2mo ago

Sya dr bg balik dlu. Jalan bru bukak 1cm

kalau dah keluar darah .Jalan dah bukak tu..tp mgkin X besar lagi bukaan..dh kene p hospital kalau Turun darah..

better pergi hospital mn tahu jln dh bukak

mommy dah pergi hospital kee ? boleh update ? 🥺

2mo ago

okay baik mommy , semoga dipermudahkan urusan 🫶🏼

Terus pergi hospital