Bersama suami

Salam. Hai mommy. Maaf tau nak tanya. Uall bersama suami lagi tak if pregnant.😅🫣 sebabnya saya mcm dah takde feel and hormon kot. Bila suami nak bersama tapi tak dpt. Sebab cecair tu dah takde. Ada tak ummi yg sudi share huhu sorry tau tnya

6 Balas

pernah jugak mcm tu. saya time awal2 sampai 10w camtu mmg takda feel langsung. suami foreplay pun tak menjadi sbb saya punya tetap kering n mmg takda rasa nak bersama. rasa serba salah tu ada. tapi dlm w12 camtu saya try jugak nak bagi nak happykan suami, time tu suami cium2 sikit saya dah terangsang. so saya rasa mood saya tu dah okay sbb dah masuk trim2.

6mo ago

Okay itula sebab hormon saya rasa