Alhamdulillah dah bersalin🥰Anak Sulung❤️

Alhamdulillah dah selamat bersalin 21/8 haritu🤲🏻due date saya esok 28/8🥰 Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan..pecah air ketuban pukul 3 pagi..Pergi hospital and check bukaan dah 3cm🤲🏻..pukul 8 pagi terus masuk Labour room and tahan contractions sampai pukul 2 petang…bukaan pun dah 10 cm🤲🏻teran punya teran keluarlah anak Soleh pukul 2.30🥰Alhamdulillah 🤲🏻rasa macam sekejap je urusan bersalin ni..Alhamdulillah 🤲🏻😍

2 Balas

alhamdulillah tahniah,sya ada 3 hari lgi nk sampai due...doakn sya

8mo ago

InsyaAllah,Moga dipermudahkan yaaa🥰

tahniah sis

8mo ago

Terima kasih🥰