Due 2/6 tapi Dah beranak! 😆

Alhamdulillah dah beranak anak sulung saya berat 3.04kg baby boy pada 38weeks5days secara normal🥰 takda keluar tanda cuma contraction yang kerap. Pergi kk pagi seluk takda bukaan and kepala baby tk engage. Doc refer PAC tapi kita malas pergi awal2 kita balik makan tido dlu 🤣🤣🤣 dah sakit sgt dlm maghrib pergi PAC. Check jalan dah 10cm hehe 9.11pm selamat lah lahir anakku di dunia Alhamdulillah 🫶🏻 mummy2 doakan saya cepat sembuh luka bersalin dan dipermudahkan urusan saya dan baby. Smoga mummy2 semua dipermudahkan urusan bersalin 🥰🥰🥰

2 Balas

Congratulations dan slmt berpantang sis 😍. Sya baru shja balik dri pac , tanda belum ada tapi bukaan sdh ada dlm 2cm. Due 6/6 harap bersalin esk 🤭

3w ago

Hehe terima kasih sis. Smoga dipermudahkan urusan!! Dah bersalin bagitahu 🤭

sy pn due date 2/6 adaa rasaa sakit2 pinggang sikit2 jaa..xsabar tnggu bby kluar

3w ago

aamiin..