๐‘ท๐’†๐’“๐’Š๐’๐’… ๐’…๐’‚๐’‰ ๐’๐’†๐’˜๐’‚๐’• ๐Ÿ“ ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š...

๐‘ฉ๐’–๐’๐’‚๐’ ๐’๐’†๐’‘๐’‚๐’” ๐’๐’†๐’˜๐’‚๐’• ๐Ÿ‘ ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š ๐’‹๐’ˆ๐’Œ ๐’‘๐’†๐’“๐’–๐’• ๐’‚๐’…๐’† ๐’“๐’‚๐’”๐’‚ ๐’Ž๐’†๐’Ž๐’–๐’๐’‚๐’” & ๐’™ ๐’”๐’†๐’๐’†๐’”๐’†.. ๐‘ณ๐’‘๐’‚๐’”๐’•๐’– ๐’Œ๐’†๐’๐’–๐’‚๐’“ ๐’…๐’‚๐’“๐’‚๐’‰ ๐’„๐’‚๐’Š๐’“ ๐’Ž๐’†๐’“๐’‚๐’‰ ๐’•๐’†๐’“๐’‚๐’๐’ˆ , ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š ๐’Œ๐’†๐’…๐’–๐’‚ ๐’…๐’‚๐’‰ ๐’„๐’๐’Œ๐’๐’‚๐’•๐Ÿ, ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š ๐’Œ๐’†๐’•๐’Š๐’ˆ๐’‚ ๐’…๐’•๐’ˆ ๐’ƒ๐’‚๐’๐’Š๐’Œ ๐’…๐’‚๐’“๐’‚๐’‰... ๐‘ฉ๐’–๐’๐’‚๐’ ๐’๐’Š ๐’…๐’‚๐’‰ ๐’๐’†๐’˜๐’‚๐’• ๐Ÿ“ ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š, ๐’‘๐’†๐’“๐’–๐’• ๐’Ž๐’†๐’Ž๐’–๐’๐’‚๐’” ๐’ƒ๐’‚๐’‰๐’‚๐’ˆ๐’Š๐’‚๐’ ๐’‚๐’•๐’‚๐’” ๐’“๐’‚๐’”๐’‚ ๐’Œ๐’†๐’Ž๐’ƒ๐’–๐’๐’ˆ ๐’Ž๐’„๐’Ž ๐’ƒ๐’†๐’“๐’‚๐’๐’ˆ๐’Š๐’, ๐’ƒ๐’–๐’‚๐’• ๐’–๐’‘๐’• ๐Ÿ๐’™ ๐’๐’‚๐’Š๐’Œ ๐’…๐’๐’–๐’ƒ๐’๐’† ๐’๐’Š๐’๐’† ๐’•๐’†๐’“๐’‚๐’๐’ˆ..... ๐‘จ๐’๐’‰๐’‚๐’Ž๐’…๐’–๐’๐’Š๐’๐’๐’‚๐’‰ ๐’Œ๐’‚๐’๐’‚๐’– ๐’“๐’†๐’›๐’†๐’Œ๐’Š ๐’…๐’‚๐’‘๐’‚๐’• ๐’ƒ๐’ƒ๐’š ๐’Œ๐’†๐’…๐’–๐’‚.. ๐‘บ๐’š ๐’ƒ๐’†๐’๐’๐’Ž ๐’‘๐’†๐’“๐’ˆ๐’Š ๐’Œ๐’๐’Š๐’๐’Š๐’Œ ๐’๐’‚๐’ˆ๐’Š...

๐‘ท๐’†๐’“๐’Š๐’๐’… ๐’…๐’‚๐’‰ ๐’๐’†๐’˜๐’‚๐’• ๐Ÿ“ ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š...
13 Balas

Alhamdulillah tahniahh sis

1y ago

๐’•๐’†๐’“๐’Š๐’Ž๐’‚ ๐’Œ๐’‚๐’”๐’Š๐’‰

congrats!!!

tahniah

Soalan berkaitan