๐‘ฉ๐’†๐’“๐’‚๐’Œ ๐’ƒ๐’‚๐’ƒ๐’š

๐‘ฏ๐’†๐’๐’๐’ ๐’Ž๐’๐’Ž๐’”, ๐’ƒ๐’‚๐’ƒ๐’š ๐’”๐’š ๐’–๐’Ž๐’–๐’“ 2 ๐’ƒ๐’–๐’๐’‚๐’ ๐’…๐’‰ ๐’Ž๐’Š๐’๐’–๐’Ž ๐’”๐’–๐’”๐’– ๐’‡๐’๐’“๐’Ž ๐’…๐’“๐’Š ๐’๐’‚๐’‰๐’Š๐’“ ๐‘ซ๐’‰ 2 ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š ๐’๐’Š ๐’™ ๐’ƒ๐’†๐’“๐’‚๐’Œ , ๐’™๐’‘๐’† ๐’Œ๐’†?? ๐‘ฒ๐’† ๐’”๐’š ๐’Œ๐’†๐’๐’‚ ๐’‘๐’†๐’ˆ๐’Š ๐‘ฒ๐‘ฒ??

1 Balas

Ya kena pergi cek.. cuba buat susu tu cairkan dulu klu tak berak juga kena tukar susu mungkin tak ngam dgn susu yg dia minum.. kena cari susu yg dia minum tu sesuai dgn dia

Soalan berkaitan