π‘Ίπ’‚π’šπ’‚ 𝒅𝒂𝒉 π’‘π’†π’“π’ˆπ’Š π’Œπ’π’Šπ’π’Šπ’Œ

π‘»π’‚π’‘π’Š π’Šπ’Œπ’π’• π’‘π’†π’“π’Šπ’π’… π’•π’“π’‚π’„π’Œπ’†π’“ π’Œπ’‚π’π’‚π’– πŸ’ π’Žπ’ˆπ’ˆπ’– πŸ“ π’‰π’‚π’“π’Š π’Žπ’Žπ’ˆ 𝒅𝒐𝒄 𝒙 𝒔𝒄𝒂𝒏 π’Œπ’†? π‘¨π’Žπ’Šπ’Œ π’‚π’‘π’‘π’π’Šπ’π’•π’Žπ’†π’π’• π’–π’π’•π’–π’Œ π’ƒπ’–π’Œπ’‚ π’ƒπ’–π’Œπ’– π’‘π’Šπ’π’Œ 𝒋𝒆.... π‘»π’Šπ’Žπ’† π’π’‚π’Œ π’ƒπ’–π’Œπ’‚π’Œ π’ƒπ’–π’Œπ’– 𝒕𝒖 𝒍𝒂 𝒃𝒂𝒓𝒖 𝒔𝒄𝒂𝒏 π’šπ’†?

2 Balas

Puan Boleh Jer Scan Awal dlm 6 minggu kat Kilink swata. Tengo luar atau dlm Rahim. Then Buka Buku Pink itu fix appointment kat kk 8 atu 9 minggu .Time buka Buku Pink .Dr Akan Scan juga .

10mo ago

☺️

Ya betul. Suggested first scan 8 weeks and above.

10mo ago

Sama-sama