๐‘ท๐’๐’”๐’Š๐’•๐’Š๐’‡ ๐’Œ๐’† ๐’๐’†๐’ˆ๐’‚๐’•๐’Š๐’—๐’†?

๐’๐’Š ๐’–๐’‘๐’• ๐’Œ๐’† 7 ,2 ๐’๐’Š๐’๐’† ๐’”๐’‚๐’Ž๐’‚๐’“2 ๐’”๐’†๐’•๐’Š๐’‚๐’‘ ๐’–๐’‘๐’•..๐‘ฎ๐’‚๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’“ ๐’–๐’‘๐’• ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š ๐’๐’Š , ๐’…๐’‚๐’‰ ๐’๐’†๐’˜๐’‚๐’• ๐’‘๐’†๐’“๐’Š๐’๐’… 5 ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š ๐’•๐’…๐’Œ ๐’‚๐’…๐’‚ ๐’”๐’Š๐’Ž๐’‘๐’•๐’๐’Ž2 ๐’‘๐’“๐’†๐’ˆ.#firstmom

๐‘ท๐’๐’”๐’Š๐’•๐’Š๐’‡ ๐’Œ๐’† ๐’๐’†๐’ˆ๐’‚๐’•๐’Š๐’—๐’†?
2 Balas

nmpk cm preggy tu .. dlu sy cmtu

2y ago

Oyeke..tq2

Semoga positif...