Bersalin Tepat Pada Due Date?

Hello Mommies! Komen di bawah, ada yang terlajak awal atau terlajak lewat tak?🤰🏻

Bersalin Tepat Pada Due Date?
107 Balas

Si baby keluar awal 🤭 Due sebenar 29/10/22. Tpi si baby keluar 11/09/22. Umur baby waktu lahir baru 33week 1 hari ❤️ Beranak czer anak first 😅 Baby pramatur😅

Bersalin 3 hri sebelum due date.. Dari 1st trimester buat light exercise & squat.. start 37 minggu bnyk jln kaki, squat dan exercise turun naik tngga 20min sehari

Alhamdulillah bersalin sehari sebelum due date. Sempat tengok wayang selepas penat tawaf ikea ahagahagah esoknya terus bersalin 🤣

alhamdulillah, dari anak pertama hingga ketiga, saya bersalin 38 minggu secara normal. sekarang mengandung anak keempat 37 minggu. semoga Allah permudahkan segalanya.

Anak pertama girl 37minggu dah bersalin. Mmg doa nak kluar awl sbb x larat dah. Anak kedua due 25/12/22 harap awl seminggu la xnak overdue takodd😅.

1st pregnantcy - bersalin normal 26/11/21 over due 1 hari, sekarang mengandung Anak 2st 19 week semoga dipermudah segala urusan ✨🤲 Aamiin.

tengah tunggu hari ni 😂 anak pertama 😂 38w5d msih suka dlam perut ..klau tak kluar2 tpksa serah diri 8/11 huhu sbb ada gdm on dc due 9/11

38w 4d due to air ketuban tetiba kurang,kene induce. alhamdulillah 1biji ubat je masuk. yg 2nd ni due date 23/1/23,harap keluar masa ni😁

1st pregnancy - bersalin 37week 3day 2nd pregnancy - bersalin 35 week 5day. skrg mengandung anak no 3 ,16week 1day. anak lahir normal

Tidak. Due date saya dulu 15/10 tapi bersalin pada 30/9, on 37 weeks sebab air ketuban tiba2 pecah. Alhamdulillah, bersalin normal.