Bersalin Tepat Pada Due Date?

Hello Mommies! Komen di bawah, ada yang terlajak awal atau terlajak lewat tak?🤰🏻

Bersalin Tepat Pada Due Date?
107 Balas

no1 overdue 5hari, no2 betul2 ikut due date no3 betul2 ikut due date no4 overdue sehari no5 overdue 2hari no6 ni xtau lg..😂😂

1st pregnancy - 35week 2nd pregnancy - 36week emergency czer 3nd pregnancy - 38week elective czer Semua xpernh ikut due date...

Due date - 24 hrb. tp 26 hrb bru masuk wad dn serah diri.. Sb x ad tnda2 nk bersalin.. Pendek kata diaorg paksa beranak.. 💛

Tidak😁sulung lewat sehari,ank kedua awal 3hari,,ank ketiga awal jg tp sy xingat sbb yg ketiga tu agak kelam kabut,,😅

1st pregnancy - on time 14.02.20 2nd pregnancy due date 11.02.23 didoakan semua urusan mummy2 dipermudahkan...Aamiin.

yg no1,2,3 sebelum due date..yg ke4 ni due date hrni 1/11/22 tak bersalin lg.tp ade dh brase sikit2 pahtu ilang😆

Anak pertama due date 6.3 tapi bersalin 18.2 anak ke dua Dan tiga seminggu awal due date sebab kena induce ada gdm

ank pertama lebih due date😂ank kedua ngam due date 😄yg bongsu ni pla awal dri due date sdh bersalin🤭

My first born awal two month hahaha skrg tgh preggy 2nd baby semoga semua dipermudahkan Allah aamiinn~

ank 1st lebih sehari no 2 ngam2 due date no 3 awal sehari.. moga dipermudahkan segala urusan semua..