terlajak pregnant lgi

ada ke ibu2 yg terlajak pregnant lg sdangkan baby kcik lg tkot nurse kk bising pastu bukak buku pink kt swasta ?🤣ada ke sni?

6 Balas

Dah rezeki kan nak buat macam mana , bersyukur sebab boleh mengandung ada yg betahun menanti tp msih tk dpt lagi zuriat , setiap yg berlaku msti ada hikmah nya dan perancangan yg terbaik adalah perancangan Allah , kadang kita dh merancang nk anak seterusnya bila dah Allah tentukan dpt awal so awal la , nnt ank sulung ada juga kwn mcm ank saya kehulur kehilir berdua , selalunya nurse tk marah pun kecuali yg ada risiko preg sblum , bkn marah apa cuma risau je , apa2 pun Semoga dipermudahkan

baby first sy bru msuk 3bulan ritu sy dh sangkut yg no 2 , nurse & doc kk tk mrah pun tp slalu advice yg baik² lgipun sy brnk normal so diorang tk mrah , skrng dh 31weeks preg bby no 2 , first baby lak tk lma lg msuk 10months 😅

Sy anak baru 11bulan 19hari tp check upt mggu lps naik dble line .. huhu xdak kekuatan lg nak p bukak buku pink, takut misi bsing .. sy anak 1st ceazer ..

Saya czer, anak baru 1y9m dah lekat no 2. Takut juga nurse bising waktu buka buku pink nanti 😂

umur berapa?

kecik mana bby awk?

6mo ago

tak kecik dear. sy pregnant masa usia 1st baby setahun 2bulan. hee. sy mmg buka buku pink dkt swasta sbb xboleh commit dgn time kk. nurse kk tmpt sy tahu je sy pregnant. dorang xde mrh pon