34week sakit dada

siapa sni 34week kerap sakit dada tembus belakang..susah sngt2 nak bernafas..🥺baring pun xslesa..susah bernafas

7 Balas

Try minum air suam panas sis. Off aircon, off kipas. Klau boleh selimutkan badan, hirup air suam tu pelan pelan. Smpai keluar peluh, kluar sendawa skali pun ok. Boleh try letak minyak urut juga kat belakang tu, minta suami urut kn, arah luar. Dr tulang tengah ke luar.

heartburn.. masa gas tersangkut kt dada, sampai nangis, sy pun rasa mcm tu dulu time 34week, terseksa rasa nya nafas tak lepas.. makan masa nak okey,

pedih ulu hati, rasa mcm nak sendawa tak lepas dan rasa sakit sampai ke tulang belikat.. saya pun rasa mcm ni jugak masuk trimester ke3 ni..

kalau sy..sy akan minum air suam pas tu Ambi minyak panas yg xpanas sgtlah..letak kat leher dan dada..syukur boleh Tdo dan xsenak

sy ingat sy je mcm tu..kdang mkn terpaksa menyandar mcm nak baring tu..susah sngt nak brnafas..

sy pn kdg2 rsa benda yg sma sis,bila msuk trmster kew3... angin selalunya tue..

Hb ok x sis?kadang2 sesak nafas tu masalah hb pun bkait juga..