Sakit dada sukar nak bernafas

Hi semua nak tanya sy preggy dh 9w..skg sy selalu sakit dada smpi rasa sukar nak bernafas dan tido pun terganggu sebab sy hanya rasa selesa Bila tido mengiring ke kiri..kalau tak memang dada sy sakit..

1 Balas

Tidur mengiring ke kiri memang disarankan buat ibu2 hamil. Megiring ke kiri Inn Shaa Allah semua akan baik sbb peredaran darah baby sgt bagus kalau mengiring ke kiri. Sy mcm tu. Dan org kata, mengiring ke kiri, anak perempuan. Dan, anak sy memang girl. Hehe tapi tak tahu la ye fakta itu betul ke tak. Yg sy ni mungkin sbb dah ketentuan Allah. Alhamdulillah