Kuning baby

Bagaimana cara untuk turunkan bacaan kuning...baby 5 hari 175...173...201...216😭

2 Balas

Teruskan kerap menyusu hingga baby kerap berak dan kencing. Bangunkan dia setiap 2 jam. Ini bukan petua tp sy amalkan apa yg adik saya lalui: Macam saya, saya cuba makan anggur hitam, elakkan makan halia, kunyit, lada hitam, rempah-rempah lain. Biarlah mertua pelik kenapa benda tu tak makan selepas bersalin. Saya memang peminum susu kambing. minum oat, jarang minum milo. Adik bagi herba mandian utk kuning baby beli di kedai ubat Cina. Guna 2 peket je. Mertua bising juga; apa lah dah anak kuning, mandi herba kuning. Haha. lantaklah. kita ikhtiar. 😁 Elakkan stress.

terima kasih atas petua akak.🥰