Due date 4.9

hi ada yg sama ke due😅doakan sya bersalin normal ye..Anak first kena czer🤲🤲harap yg kedua ni normal lh

18 Balas

selang sehari je kita sis saya due date 3/9 sama macam sis ank first czer harap ank secomd ni dapat bersalin biasa semoga kita sama² dipermudahkan segala urusan

semoga dipermudahkan ye sis.. saya dulu anak 1st emergncy c-sec,anak kedua syukur dpt branak normal dan seterusnya..hehe

hi sis, sy pun anak first czer, baru je lepas bersalin no 2 scr normal.. insyaallah sis pun boleh 💪💪💪

Sama sy tgh tggu hari je ni due 10/8 harap dapat bersalin normal utk no 2 ni. Masih belum ade tanda 🥲

semoga dipermudah segala urusan bersalin sis nanti ya semoga ada rezeki sis untuk normal amin🥰

Aaminn semoga dipermudahkan urusan bersalin sis nanti 🥰❤️

Saya due 5/9. Semoga allah permudahkan urusan kita semua 🤲❤️

sme syg.. sy 1st czer.. due 28/9.. smg dprmudhkan

Hi mommy. Moga dipermudah dan selamat bersalin.

sya 8/9.... aminnn... semoga dipermudahkan...