siapa kt sini due date awal bln8

due date saya 9/8 tapi takde tanda ii bersalin lagi. doakan sy bersalin normal yeee. saya harap bkn induce lh sbb ramai bagitahu induce 2kali ganda sakit😭. siapa yg kat sini yg dah bersalin awal seblm tarikh due

2 Balas

Sama 6/8 sama wak tkda keluar tanda apa ii lgi cume perut je kerap mngeras , sakit dkt ari ii dgn punggung , tapi setakat ni tanda tak keluar lagi

saya due 08/08 tapi belum ada tanda ii lagi cuma perut je kerap mengeras

9mo ago

sama lh perut kadang mengeras tapi tkde tanda ii bersalin