Lebih due..

Doakan saya dipermudahkan bersalin. Blum ada tanda2 bersalin lagi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Lebih due..
19 Balas

Sye. 6.12 ni due..baby mengeras je.. Tpi still aktif.. Xde tnda nk kuo ag.. Doakn sye ye.. Smga dpermudahkn bersalin sblum due..

4y ago

Sye 5/12.. n Hari ni dh ckup due.. tp tnda2 nk keluar tu xde lg.. sis dh bersalin ke??

moga dipermudahkan urusan bersalin sis dengan selamat. Aamiin... doakan saya juga ya, due 17/12 ni🥰

Kena serah diri sis. Ada doc ckp kt sy risau kalau2 baby lemas or termakan tahi dlm kndungan.

semoga Allah swt permudahkan urusan kita semua melahirkan slmt ibu dan ank aamiin

sama due kita.. sya pun blom ada tanda nk bsalin.. bby mengeras tpi aktif lgi..

Semoga dipermudahkn sgala urusan.sy pn tunggu due tp 3 bln lg.

semoga dipermudahak urusan sebelum n selepas bersalin

sme la sy pn overdue......isaw gak ni tp baby grk ok

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

semoga dipermudahkan segala urusan ☺️