22w4d

Siapa sini due bulan oct? Ada yang dah start beli barang baby? Saya belum lg. ❤❤

18 Balas

Me due 10.10 now da beli almost 75% baby stuff.. Brg besa je x beli lg like stroller, babycot & set tilam kekabu tu.. Yg len sume da complete.. Brg berpantang je belom beli 😅

sy 12.10. beli dah barng baby. tkot2 lahir bulan 8😅. sbb mak sy 8 lebih da beranak. masuk 8 bulan nk pack da barang baby incase terberanak sama cm mak sy ☺️

18/10 hahaa tapi brg baby next week bru start beli. masuk 7 bulan bru start pdahal 1st baby. patut excited. tp kalini sbb 1st time n blurr xtau nak start mana dlu ahaha

Dh boleh start bli skit2 tu..I due 2.10, now da 29w..Brg bby bli yg bsic dlu utk msuk LR,n pack dlam beg..Baby dah delivered nnti bru shopping abis2..💕

Saya 20/10, tak beli apa lagi pun sis. Tapi dah add to cart da sikit2 kat shopee.. Anak first.. Jadi blur banyak.. Haha

Inshaallah edd 17/10.. dah start beli sikit2 yg basic.. sbb excited tgk baju2 comel baby.. moga dimudahkan kita semua

saya nov.. x sabar nk tunggu 6 ke 7 bulan.. nk beli brg baby nti.. hehe

Sayaa 22 oktober..x start beli ape..mungkin lepas pkp ni.. 😅

Saya 14 October. InshaAllah next month bru start beli hihi

Sy september pon xbeli pape lagi. Org kata xelok beli awal