Share la due korang❤️

Siapa kat sini dah start beli brg baby angkat tangan🙌🙌🙌Semoga mommies2 semua dipermudahkan urusan bersalin yaa❤️Btw share la due sekali🤪Due kiter inshaallah 6/5 mintak2 la sempat makan rendang

11 Balas

bestnyer dah start beli 🤭 kite blm ada apa² persedian lg. InshaaAllah nnt ada rezeki lebih. baru beli sikit². hehe 😆 btw due date kite 4/5. InshaaAllah, semoga Allah permudah buat kita semua. Aamiin... 🤲🏼✨

4mo ago

sy ni pun beli sikit2 je sis,bulan depan dah masuk 7 bulan baru nk beli baju untuk baby pulak

saya due 7/5 tapi kemungkinan bersalin awal sebab ada kencing manis. barang bby belum beli lagi. 🤣 harap sempatlah beli sikit2.

4mo ago

kita sma wak due 5/5 tapi sy gdm nurse kata dlm 36atau 37 kena brnk da btul ke

sme lh due 6/5...tp misi dh bg tau awal stanbay hujung bulan 4..heheh sbb anak first 38 week..kot adeqnye nk ngikut...hehe

Sy due 5/5 anak first excited sikit dgn asben so barang baby hampir semua dah beli barang berpantang je belum lagi🤣

4mo ago

kita sma tp sy gdm

Due 25/5 harap bby keluar time 39 weeks bagi sama birthday dgn mama dia🤗🥰

date sya 5/5 nty .. tak beli ape pon lagi.. tapi sedara semua dh belikan untk bby

6/6 🤭 klau bersalin awl dua hari sama la birthday dia dgn atok dia 4/6 😂

Due 8/5 blum beli apa² lg..kmi plan mse 7bln nnti bru nak mmbeli🤗🤗

due 25/5 dh start beli brg² baby dh 🤭🤭

9/5 anak ke-4 belum lg beli apa-² .. 😅