Keputihan. Kalau geli jangan tengok gambar

Keputihan ni tak normal kan? Bau tak ada.. tapi gatal. First time mcm ni 😭😭😭.. saya nak pantau hari ni jadi begini lagi ke tak.. kalau ya, terus pergi jumpa doktor lah. Ada tips cara nak ikhtiar sendiri atau pengalaman yg blh dikongsi tak?

Keputihan. Kalau geli jangan tengok gambar
16 Balas

kena bgtau nurse. gatal2 ni takut gbs. nt bila dh confirm gbs, doc akan bg antibiotik

Tak normal ni .. takut gbs .. bagitau dr atau nurse yang incharge awak ... jngn biarkan lma2

omg.... mommy segera p cek.... mungkin jangkitan kuman tu...kalau keju mcm Tu, X normal....

klau keputihan mcm pasir mcm mne ye? putih tp halus2 je mcm pasir

x normal tu kalau mcm keju mcmtu

2y ago

sis kena bagitau misi dan Dr sbb nanti Dr akan bagi ubat, saya pernah alami

xnormal