Berbau macam mane ?

Nak tanya kalau keputihan berbau tu kan bau die macam mane ye ? Bau hanyir ke ape ? Sebab saye tak tahu bau keputihan tu macam mane. Saye ade keluar keputihan warne putih susu dan kuning tapi tak tahu bau die tu macam mane. Setakat ni keputihan saye tu tak gatal.

8 Balas

Vagina kita memang ada discharge. Kalau tak berani dan warna putih/jernih itu normal tp kalau keputihan yg ada infection selalu warna dia kuning sehingga kehijauan pun ada. Tekstur dia pun pekat dan macam kental sikit. Bau selalu tak menyenangkan sikit la. Apapun masa checkup inform doktor dan klau boleh ambik gambar keputihan yg keluar tu dan tunjuk doctor

9mo ago

tak berbau kot? heheh

sy ada keputihan jgk . kekuningan . tp tak gatal dan tak berbau . sy dah swab ritu alhamdulillah bkn gbs . sy pernah tanya kwan sy .dia kata bau tu mcm ikan masin atau yg mmg bau sgt . masa pregnant , kputihan dia gatal dan berbau . tp swab tkde gbs . byk kli jgk dia swab . awak , bgthu je nurse kk . nt doc akn swab .

9mo ago

Swab guna mncung itik ke sis?

Sy pon ada..bau dia mcm bau mani keluar esok pg lps mlm bersama 😅 sy pon keputihan tapi gatal2 jgk mngkin sbb spender jadi basah kot..keputihan sy cmpur dgn air jgk..g klinik doc bg ubat msk miss v tpi sy x berani nk mskkan

Sama kita sis sy pun baru2 ne ada keputihan x gatal dan x berbau..Next temujanji kk baru nak tanya nurse & doktor ada ka normal atau pun tk..#32w

rasanya bab bau ni atas badan individual. kalau selama ni tak bau tetibe ada bau kira ada discharge berbau la tu kot?

Bau busuk. Tak macam biasa awak pernah bau. Kalau nak lagi bagus, refer dengan pakar

awak boleh bau rasa yg tak menyenangkan.

ye. bau yg tak menyenangkan.