Teringin samyang

Hi… Maaf… Saya nak bertanya… Rasa dah banyak minggu dah teringin makan megi… Skrg macam teringin nak makan samyang pulak… tapi bukan yg pedas tu la.. yang ni kurang pedas… Boleh ka saya makan? 👉🏻👈🏻 #weeks12

Teringin samyang
23 Balas

last week sy mkn yg carbonara tu. ada org ajar lepas rebus ramen bilas dgn air bersih, air rebusan tu buang dan ganti air baru pastu masukkan ramen dlm air baru. bila air dh pns bru tutup api dan serve. yg perencah pedas tu letak sikit je. nk bg hilangkan was² sy letak carrot dan brokoli 😂 makan dgn nasi panas. agak² balance je kan ada sayur² tp doktor x bg mkn selalu sekadar bg hilangkan mengidam tu bolehlah. lain org lain badan takut jd apa² plk kt baby nanti