Teringin samyang

Hi… Maaf… Saya nak bertanya… Rasa dah banyak minggu dah teringin makan megi… Skrg macam teringin nak makan samyang pulak… tapi bukan yg pedas tu la.. yang ni kurang pedas… Boleh ka saya makan? 👉🏻👈🏻 #weeks12

Teringin samyang
23 Balas

Ikut pengalaman saya takde masalah makan ramen ni… try la makan sikit dlu buat hilang rasa teringin tu. Saya masa awal mengandung dh makan megi pedas giler sbb teringin tapi tak letak banyak perencah n leps makan tu minum susu. Makanan lain mmg banyak tak kena tekak time tu sbb alahan… Ramen ni pulak masa dh 3rd trimester 3-4x jugak makan.