Teringin samyang

Hi… Maaf… Saya nak bertanya… Rasa dah banyak minggu dah teringin makan megi… Skrg macam teringin nak makan samyang pulak… tapi bukan yg pedas tu la.. yang ni kurang pedas… Boleh ka saya makan? 👉🏻👈🏻 #weeks12

Teringin samyang
23 Balas

saya mual semua lauk. tapi klau nmpak samyang or maggie kari hilang mual 😭dah 2 bulan pregnant suami bagi mkan sekali je hari tu maggie kari .

2y ago

sama la kita, mmg suka maggie kari dpt tau pregnant nk elak sangat2 .. tapi tulah dh ngidam dapat mkn sekali pun alhamdullilah dah