Sakit pinggang & kaki & perut

Saya sakit pinggang, kaki jalan sikit dah sakit dan perut dah membesar nak tidur mengiring pun sakit… Perut terpaksa alas kan bantal… Normal ke ? Rasa mcm terlampau awal pulak sakit nya… Saya baru 15 weeks 😢 Tak berbayang kalau dah 9 bulan punya perut mesti lagi sakit nak tidur 🥲#pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Normal kot sis. Mcm saya baru 8 minggu pun tidur dah alaskan bantal sebab tak selesa tidur sekarang ni. Nak pusing pusing badan time tidur pun pusing pelan pelan je tak berani nak terpusing laju laju mcm dulu.

Normal sis. Cer try banyakkan minum susu