Baby kuat nangis

Salam momies semua . Sy nk mtk pendapat dan nasihat . Sy stress dan buntu sgt 😭 sy first mom baby sy umur 8bulan nk msuk 9 bulan . Tp masalahnya baby sy ni kuat nangis. Kdg2 sy bg dia main sy buat kerja skjp je boleh main2 lps tu akan nangis xsmpai 5 min main . Nangis tu mcm ada org pukul dia. Bila dukung okey je. Dia fully bf mmg tolak botol susu. So mcm mna ya ? Sy dh nk start kerja nnti . Sy sgt risau nk hntr dkt babysitter. Thnkyou in advance momies 🥰

2 Balas

dia tido buai x ?

2y ago

Tak . Tp nk kena ajr tidur buai sbb nnti kalau hntr babysitter susah pulak kn klau tak tidur buai