Baby tolak susu badan 😫😫😫

Sy first time mom. Now my sunshine dah 2 bulan 2 mgu. Tp sy noticed yg sejak mgu lepas dia refuses untuk direct BF. Bila sy Bg dia tolak and nangis. Mcm mn nk buat ye. Org kata kalau baby lama x BF nti susu drop. Mcm mana nk upkan blk susu ni??? 😫😫😫😫😫#ingintahu #firstbaby #bantusharing #bantusharing #helpme #firsttime_mommy

4 Balas

Sama, baru jadi. 2 bulan 2 minggu jugak. Apa saya buat, saya masukkan puting botol susu kosong, pastu cabut dan teruz bagi Bf, baru jadi. Tak pasti kenapa dia tiba2 taknak Bf.

knp jd mcm tu? ada bg puting atau susu formula ke

pam. bagi guna botol.