Baby taknak susu

Hi mom smua , sy nak tanya baby sy taknak minum susu dah 7jam sy bg susu botol dia tolak dia Nangis , risau dia lapar normal ke mcm tu#seriusnanya #ingintahu

5 Balas

Cuba tukar botol susu yg anti colic, mcm dr brown ke. Payah sikit nak basuh part2 dia, tp demi anak. Try and error botol susu

4mo ago

sy guna botol Tiffany, ok dgn baby sy..dia xde nipple confuse pn

7 jam lama sangat. Ada jumpa dr tak? Kurang menyusu tanda baby tak sihat juga. Baik refer dr.

Baby tngh alami nursing strike kot.. cuba bgi time bby mamai

Sama mcm baby sy 😢 minum time Tidur je

Cek lidah, ada putih2 ke, bersihkan lidah dia

4mo ago

Saya slalu bersihkan lidah bby , takde putih-2 dari smlm bg susu dia menangis