Bahaya tak keputihan coklat ni?

Normal tak keluar keputihan berwarna coklat 10w kehamilan.??? Risau sangat ni 😢 lepastu smbung kputihan putih. Ok tak

Bahaya tak keputihan coklat ni?GIF
7 Balas

Tak normal, sbb keputihan suppose to be putih la kan? Kalau sure keputihan, maybe it’s nothing to worry about. Cuma mcm keputihan xnormal dah tu sbb color coklat, so better refer doktor jgk. Mcm sy, ada jgk keluar coklat2 but after that, terus ke klinik Tapi dia just cek kandungan and fortunately kandungan okay je. And coklat tu just keluar sekali tu je. And Xtahu kenapa keluar mcm tu. But one thing, I naik kereta lama sgt, maybe badan penat mcm tu kot. Tapi I mcm xpuas hati, sbb next checkup dekat swasta tu I kencing kotor balik. Tapi diorang xfurther check why. Maybe sbb keputihan, I Tgh tgu checkup kk, nak tanya nurse plk. Risau jgk sis 😣

sama mcm sy dri 6week lebih smpai dh msuk 7 week skrg ni masih ada lagi.. refer doc pun xdpt jwpan jugak.. hari2 tiap kali cek pantyliner mesti ada.. ada masa byk ada masa sikit.. kadang risau jugak tapi taknak la fikir negatif sgt.. harap la hnya darah period lama saja yg keluar

2y ago

Kandungan ada masalah tak kalau jadi macam tu

Tak normal sis. better refer hospital. saya dulu 2 kali camtu saya biar then 2-3 hari terus gugur. better checkup ya at least doc boleh bagi nasihat and ubat kuat rahim

mybe tu spotting darah.. spotting darah banyak @ sikit ketika hamil tidak normal.. baik pergi klinik untuk check..

sama dgn sya. sya pon risau. ada sape2 bole beri pandangan, yg ade pengalaman ?

Jumpa doktor.Doktor akan bagi ubat makan tahan gatal

Banyak atau sakit?