Keputihan berwarna coklat gelap

Assalamualaikum mommies semua, nak tanya.. ada tak pengalaman keluar keputihan warna coklat masa trimester pertama.. 1st puasa okayy, normal jer dapat puasa penuh.. masuk puasa kedua, smpai pukul 2 petang jer sbb tak larat mcm pening pitam gtu.. lpas solat asar check panties kluar keputihan warna coklat.. sampai ke harini 😢 lepastu macam kne gastrik naik smpai kat dada.. tak selesa sangat.. bahaya tak yee untuk baby kat dalam.. jumpa misi 26/4 ni buat buku sekali... Skang baru 5week4day 😢#ingintahu #bantusharing

1 Balas

klau dh memudaratkan jgn teruskan..ade kelonggaran bile dh sakit pening tu