Gambar apa ya ni?

Dah dinner belum tu semua?😘 Kalau dah, cuba korang komen korang nampak apa 😝 Biasa kalau dah dinner orang kata mata cerah 👀 😆

Gambar apa ya ni?
80 Balas

pertama tengok gambar ikan 🐟 . kedua kali tengok bila putar sikit gambar nampak muka perempuan kenyit mata sebelah 😉

Pertama kali tengok, gambar muka tengah kelip mata sebelah. Dua kali tengok. Laaa ikan rupanya

🙂seekor ikan 🙂muka org yg di mana sebelah mata tutup & mata sebelah terbukak smbil snyum

ikan di atas pinggan dan gambar perempuan mengenyitkan sebelah mata

ade nampak 2(muka perempuan kenyit mata)(ikan dalam pinggan)

mula² nampak ikan atas piring lepastu nampak muka perempuan

wanita sedang kenyit mata pakai baju tshirt turtle neck

ikan pandangan kedua, nampak orang kenyit mata 😅

✅ seekor ikan atas pinggan ✅ muka seorang wanita

1.Ikan dalam pinggan 2.Perempuan kenyit sebelah mata