Nampak apa tu?

Eh ni gambar apa eh ? 😳 Macam gambar...emm tapi macam gambar .... Cuba korang komen gambar pertama apa korang nampak pulak eh 🤔

Nampak apa tu?
176 Balas

melintangkn pic.. korang akn npk pic mke pki speck..n brbaju siap selendang utk musim sejuk tu..

kucing yang sedang bergesel di kaki wanita yang pakai kasut tumit tinggi😁

kucing yang sedang bergesel dekat kaki wanita yang pakai kasut tumit tinggi

kucing yg sedang bergesel dekat kaki wanita yang pakai kasut tinggi

kaki wanita yang berkasut tggi dan kucing hitam bergeser d kakinya

Kucinggg. Tp bila tenung. Okay kucing tengah bergesel dekat kaki

kucing sedang bergesel d kaki wanita yg pkai kasut tumit tinggi

Kcing yg sedang bergesel d kaki wanita yg pkai kasut tinggi

kucing dicelah2 kaki seorang perempuan yg pakai kasut heel

Kaki perempuan pakai kasut tumit tinggi dan kucing 😄