1.1.2021.. selamat tahun baru💞

Alhamdulillah.. Malam tahun baru cukup 9bulan sayang mama dalam rahim mama ni❤️ doakan Semoga urusan sy dn baby nanti dipermudahkan ye ibu2 smua.. Saya pn doakan kepada smua sahabat2 dalam ni.. dipermudahkan segala urusan.. yang masih menanti zuriat. semoga tahun baru ni. allah bagi akak2 yg sabar menanti zuriat merasa menjadi seorang ibu. Amin2!!!

1.1.2021.. selamat tahun baru💞
2 Balas

amiin...due kita lebih kurang sama...sy 25/1/21..semoga urusan kita dipermudahkan.

3y ago

insyaAllah yunk.. amin2.. semoga brjalan lancar hndaknya ye