Jangka 28 / 8 .

Saya selamat melahirkan baby boy pada 8/8 . Saya melahirkan di minggu ke 37 . 🥰🥰🥰❤️

12 Balas

alhamdulillah taniah sis Selamat berpantang sama due dengan sis jangkaan bersalin 28/8/22/ belum ada tanda-tanda lagi saya besok masuk 38minggu

2y ago

Saya 26.08.2022 pun belum ada tanda 😌

tahniah sis,sama due kita 28.8,, tapi still belum melahirkan lagi nie,,, semoga urusan kita yg menunggu hari nie di permudahkan

tips nya boleh mlahirkan awl ..due kita sama 28/8 saya skrng msih blum ada tanda2 apa lgi kerap skit pinggang sma di bawa perut

alhamdulillah sis . anak kita share birthday . 8/8 nama pun sempena nama hari asyura . lahir 41 minggu anak pertama gegirl

Due kita sama sis. Saya hari2 berdoa baby keluar minggu ke 37 tapi until now takde tanda lg hmm. Doakan saya ye

selamat berpantang...sy 36minggu baby dah masuk laluan tunggu hari jela .. due 7/9

due saya 3/9 harap sangat baby keluar cepat xsabar nak jumpa skrng dh 37week

Awalnya, sama mcm sy jangka, tpi bby msih lena dlm prut tkmau kluar lgi

Waaa best nyaaa tahniah sis. Sya due sama dgn sis jugak.. Skrg 37minggu.

2y ago

38 minggu sdh sis klau 28/8

Tahniah rezeki bersalin awal 👏🏻❤️