Selamat melahirkan putera sulung🥰🥰

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah dah selamat melahirkan baby boy pagi tadi seberat 3.32kg. Moga mommies semua dipermudahkan urusan ya!!! Hilang sakit lepas tengok buah hati mommy☺️🥰🥰🥰🥰🥰

8 Balas

sy pun tengah tunggu hari, 37w4d. badan pun makin berat. kaki makin bengkak. emosi makin sensitif. tp masih bkerja. taknak cuti lg. nak ada pgerakkan. baju bby semua dh siap pack.

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang... seronok kan bila dh dpt tengok buah hati yg keluar... semoga menjadi anak yang Soleh...

waalaikumussalam Alhamdulillah tahniah puan selamat berpantang,sy 35w5h doa kn sy d permudahkan bsalin nnt .

Tahniah mommy 💗💗 sy pun xsbr nk jmpa buah hti kedua ni 🫶🏻 yg first kt syurga

allhamdulillah wah.. tahniah sis saya pun tgh tunggu hri ni xsabar nk jumpa

Alhamdulillah sis, selamat berpantang! Sy tgh tgu hari nak pop ni 37w5d🤭

alhmdulillah.. slmt bpantang.. cukup 40w ke tu sis?

2y ago

38w 1d, 2hari tahan contraction, induced ubat and belon. Then Alhamdulillah dah keluar seketul putera hehehe.

Wah Alhamdulillah