Inginkan Zuriat

Haii..sy org bru..ingin cri pngalaman dsini..klau ad spe yg sudi nk kongsi tips² untk mngandung.....

8 Balas

SAYA MAKAN JUS ROYAL V , KURMA DHUHA , CLOMID.. clomid tu saya jumpa dokter untuk dapat kan surat dan cop dokter untuk beli sendiri dekat farmasi dalam rm24... Sebab haritu pergi klinik saya cakap saya terdesak nak pregnant.. sebab hampir setahun kawin masih tak ada rezeki.. terus dokter tulis surat beli clomid tu.. Alhamdulilah sekarang dah 22weeks.. Semoga Allah permudahkan segala urusan awak untuk pregnant tahun ni.. aamiin

heres what i read and did to get pregnant. after having sex with your partner, jgn cuci vagina dulu, letak pillow di bawah punggung. bagi tinggi. meditation jap. take control of your inner body and mind. yakin and doa agar ada sperm dpt tembus. whats more important is doa.

jaga pemakanan, jaga berat bdn n amal kn acid folic.. n jgn stress2.. stress ble mmpengaruhi hormon kt.. just enjoy ur time together sbb lps ni kt sibuk dgn penjagaan baby 🤗🤗 insyallah

Sis try minum TEH uncang buah zuriat. Sy amalkan minum TEH uncang je alhamdulillah skg msuk 7 weeks 1day.nie num org yg jual to0168128690

try refer doc cek kesuburan suami isteri ya sis sebab nak dptkan baby kan . x pun boleh ikhtiar cari bidan kg utk berurut perut 😊

Saya mnum susu efferty + buah zuriat + air kelapa + acid folic.. Alhamdulillah dgn izin allah lekat🥰

boleh cuba madu ajaib turkey wasap sy www.wasap.my/60129876070/maduajaib

amalkan folic acid,kurma