hi..mummy syantik semua..sy nk tnya ad tips nk cri breast pum yg ok n x sakit?

2 Balas

sis beli pumponthego. Best and tak sakit .. sis boleh cari dekat ig/shoppe pumponthego.. saya pakai yg rechargeable and boleh pump dekat mana² ... cuma harga mahal sikit tapi worth it and banyak free gift 🤗

4y ago

TQ sis syantik..😘nt sy srvey kt Ig..

kalau surirumah beli je yg manual pump jenis silicon tu. murah jee😁 saya suka pakai tu sebab trauma pakai yg rechargeable sampai luka la puting.pedih woo