Seronok bersalin

Tetiba saya rasa seronok pula bersalin, hahahah rasa cam lepas teran berak je 😅.. puas dan lega hha

2 Balas

Sama laa , sebelum nak bersalin tu , mulut ni bnyk kali dh sebut hatni last lps ni tkmau dah 😂 Bila dah keluar baby tu fuhhh legaaa gilaaa Sakit contraction hilang

4y ago

Hahaha perempuan mana pernah serik 🤣

alhamdulillah, seronok dengar pengalaman Pn. saya tak pasti lagi keadaan saya macam mana. risau pun ya

4y ago

InshaAllaah semoga dipermudahkan.. yang penting mindset kena positif, kawal diri dan nafas untuk tenaga.. doa dan tawakkal :) Sentiasa set kan, Allaah yang memberikan rasa sakit dan Dia juga lah yang memberikan kesembuhan.. jangan risau ya puan