baby seronok duduk dalam perut

5 hari je lagi nak due, baby masih seronok duduk dalam perut. dah puas pujuk suruh baby keluar awal🥹

2 Balas

Samelah sis. Due sy 14/11. Sy gdm on diet. Dktr ckp klau xkluar lg kena induce. Seram sy. Hari2 pujuk baby kluar cepat dah sblm kena induce. Sy tanda ape2 pun belum ade lg. Nk exercise jln pun dah rasa penat malas nk berjalan dah. Baring kiri kanan duduk diri smua rase mcm xselesa serba xkena.

Samalah. Dah ketaq lutut, krem kaki duk buat exercise tapi dia masih seronok joget dalam perut tak mau keluar lagi 🥹