Minta doakan saya

39weeks 2day....masih takde tanda2 nak bersalin..minta semua yang baca post saya doakan urusan bersalin saye dipermudahkan

17 Balas

Semoga Allah permudahkan urusan bersalin puan. Semoga semua nye selamat Dan sihat sejahtera #TAPSupermoms #TAPactiveusers

semoga Allah swt permudahkan urusan kita semua sis yg mana tengah hamil.. tu 🥰🥰

semoga kak dan saya dipermudahkn bersalin sama jugak seperti saya takde tanda ii lagi

Moga dipermudahkan awak utk bersalin & semoga semuanya selamat ❤️🌷🤲🏻

semoga dipermudahkan sis..sama lah kita sis..sya pun belum ada tanda lagi

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye , Aamiin ☺️

moga Allah mudahkan urusan puan..selamat ibu&anak

moga sis dipercepat dan dipermudahkan bersalin..

semoga Allah SWT permudahkan urusa awk Aamiin

InsyaAllah semoga dipermudahkan