GDM

hi mommies 😍 sya minta tolong doakan saya dpermudahkan semasa bersalin nanti 😭🙏🏻 dsbbkan gula tak cantik so terpksa dberanakkan awal . due sepatutnya 10/9 tapi dah d awalkan jd 27/8 ni . first baby so sya takut sangat" 😭 . minta doa kot" ada d antara mommy semua doa dia dimakbulkan . sya akan doakan mommy semua dpermudahkan 🤲🏻❤️

25 Balas

due date kita sama 10/9..dan terikh kena bersalin pun sama 😅 sy 26/8 ni da kena serah diri due to gdm on insulin. 27/8 tu kena bersalin da. harap semua dipermudahkan utk kita semua, dan baby dlm keadaan sihat. aminn

Aamiin.. Semoga dimudahkan segala urusan Saya pun due 2/11 tapi sekarang ni gula tinggi Saya jadi takut. Pape jadi kat baby Sis2 semua ada pengalaman pape tak

4y ago

aaminn" ya rab , doc ada ckp apa" x ? slalu nya akan suruh on diet 🤣 tpi sya jenis xdpt tahan nafsu nak mkn tu sbb gula pun naik trun 😂 .

semoga dipermudahkan urusan bersalin.. awk kuat mommy💪 Insha allah awak boleh.. banyak2 mengaji & bdoa semoga dipermudahkan urusan awk

Sama la sy...due 22/9 tapi sbb gdm doct kata 3hb@7hb kena serah diri dh...tmbh lg berat baby skrg dh 3kg - 35wks

4y ago

semoga dpermudahkan yaa bersalin nnti 😘 apa" pun tasabar jumpa baby kn 😍

Amin.. Semoga proses bersalin awak dipermudahkan allah s.w.t..doa banyak2 k.. U can do it! 💪💪

semoga dipermudahkn urusan ibu2 yg bakal brsalin nti....doa bnyak2 ya ibu2....in sya allah....

4y ago

aaminn ya rab 🤲🏻❤️

Saya 28.8 ni beranak pkse jugak..sbb kncing manis...smoge dipermudahkan awk bersalinn

4y ago

terima kasih... smgo dipermudahkan♥️

Sama la due date kita 10/9,jgn risau sis semoga dipermudahkan segala urusan

moga dprmudhkn sgla urusn brslin.. slmt bby dn juga ibunya.. aamiinn...

sama la kita kat sini, due 10/12 tapi kena bersalin awal jugak

4y ago

seram la , gdm jg ekh ? 😭😭