❤️

Minta jasa baik semua, doakan urusan sya dpermudahkan.. Bukaan 4cm.. Terima kasih ~

44 Balas

Semoga urusan bersalin puan dipermudahkan ALLAH SWT... DOAKAN URUSAN BERSALIN SAYA & KANDUNGAN JUGAK SEDANG BERDEBAR MENANTI HARI KELAHIRAN JUGAK DAH NI SEMOGA SELAMAT IBU & ANAK AMIN AMINN AMINNN YARABBALL AAAALAAAMINN🤲🤲🤲

4y ago

Moga sis pun d permudahkan segala urusan.. Bnyakkan selawat yaa. 🙂

Aamiin.. Tahniah sis dah selamat bersalin 8. 2. 20 👏🏻👏🏻 Saya baru nampak post ni, tengok previous comments semua 7 months ago. Pastu saya buka photobooth sis, nampak post gambar baby comel 👶🏻

Semoga Allah SWT mempermudahkan urusan puan & saya jugakk amin aminn aminnn yarabball aaalaaaminnn🤲🤲🤲 Saya pun tgh menunggu hari2 nak bersalin ni 😂😂😂

Aamin ya Allah semoga dipermudahkan segalanya .. awak da bersalin ke tu hehe any info jngn lupe update ye awak ,🤗

4y ago

wahhh selamat berpantang sis .. ❤

Semoga dipermudahkan segala urusan..semoga ibu n bby selamat..kami smua doakn...in Shaa Allah..

semoga dpermudahkan urusan sis...saya pun tgh menunggu hari nak bersalin ni....39w...

Semoga dipermudahkan sis 🥰 saya pun taksabar ni , tunggu tanda2 belom ada lg 😢

4y ago

alhamdulillah , tahniah sis . aamiin insha Allah

Moga Allah permudahkan urusan puan melahirkan baby dgn selamat & sihat 😊

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin, selamat ibu dan baby , aamiin..

Semoga dipermudahkan urusan dan selamat melahirkan.. aamiin